Står ni som Alla Elfirmor ansvariga i en affärsöverenskommelse mellan elektriker och beställare?

Nej. Alla Elfirmor primära funktion är att leverera en förmedlingstjänst som för samman användare med elföretag. Det innebär att Alla Elfirmor eller Smartproduktion Sverige AB (som driver hemsidan) är inte del eller juridisk part i de affärsöverenskommelser som ingås mellan beställare och elektriker.

Redaktör på Alla Elfirmor
2021-12-17 : 14:09

Utförligt svar på frågan "Står ni som Alla Elfirmor ansvariga i en affärsöverenskommelse mellan elektriker och beställare?"


Alla Elfirmor primära funktion är att leverera en förmedlingstjänst som för samman användare med elföretag. Det innebär att Alla Elfirmor eller Smartproduktion Sverige AB (som driver hemsidan) är inte del eller juridisk part i de affärsöverenskommelser som ingås mellan beställare och elektriker. 

Vid eventuella tvister som kan uppstå mellan beställare och elföretag, t.ex. missförstånd i offert, skada, tvister gällande arbetet eller utebliven betalning har inte Alla Elfirmor eller Smartproduktion Sverige AB något ansvar.

Vid omständigheter som kan härledas till Alla Elfirmor, exempelvis felaktiga uppgifter eller bristfälligt utfört arbete har användare ingen rätt att kräva Smartproduktion Sverige AB på ersättning för ekonomisk eller annan skada.


Är du redo att anlita en elektriker?

Alla Elfirmor hjälper dig hitta duktiga Elektriker, erhålla uppdaterad
information och guider – helt gratis!

Varför använda Alla Elfirmor?

Fokus på elektriker & elföretag

Alla Elfirmor har samlat alla elektriker på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta rätt elektriker för dina behov.

Vi har samlat alla elföretag på ett och samma ställe

Vi har samlat alla elföretag på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta rätt elektriker för dina behov.

Alltid kostnadsfritt med Alla Elfirmor

Du kan räkna med att få en kostnadsfri offert från alla elföretag som finns på Alla Elfirmor.